Σκοπός του Blog

Το Blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση των αναγνωστών μας για θέματα Ορθοπαιδικής, Παιδοορθοπαιδικής και Υγείας. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, όταν αυτό θα κρίνεται απαραίτητο, θα αναλύονται και μη-ιατρικά θέματα.

Σκοπός του είναι η δημιουργία ενός χώρου επικοινωνίας στον οποίο θα διαμοιράζονται ιδέες, σκέψεις και προβληματισμοί. Για αυτόν ακριβώς το λόγο όλα τα άρθρα είναι γραμμένα με απλό και κατανοητό τρόπο χωρίς ιατρικούς όρους. Θα χαρούμε μάλιστα να απαντήσουμε σε απορίες ή τυχόν θέματα που σας απασχολούν. Όλα βέβαια ανώνυμα, μέσω της φόρμας επικοινωνίας που σας παρέχεται.

Τέλος, είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι δεν υπάρχει κανενός είδους κέρδος, παρά μόνο η πληροφόρηση και ανταλλαγή απόψεων. Για αυτόν ακριβώς το λόγο θα δείτε ότι πολλές φορές θα έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε “ειδικούς” από διάφορους χώρους της υγείας, δίνοντάς μας χρήσιμες συμβουλές.

Disclaimer

Το περιεχόμενο των άρθρων, των ιατρικών θεμάτων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται μέσω του blog μας ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της Ιστοσελίδας, προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό και δεν αποτελεί ιατρική συμβουλή. Η επιμέλεια όλων των κειμένων γίνεται από ειδικούς σε θέματα της ειδικότητάς τους και βασίζεται αποκλειστικά σε στοιχεία απόλυτα τεκμηριωμένα και διεθνώς παραδεδεγμένα σύμφωνα με τις αρχές και τις κείμενες διατάξεις που διέπουν την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος και την Ιατρική Δεοντολογία. Σε καμία ωστόσο περίπτωση δεν υποκαθιστούν την άσκηση της ιατρικής η οποία βασίζεται στην άμεση σχέση ιατρού-ασθενούς και την εξατομικευμένη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων από τους ειδικούς.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
%d bloggers like this: